Tarih: 12.09.2024 00:00

Yalçın Topçu ; En Kötü Demokrasi En İyi Darbeden Evladır “

Facebook Twitter Linked-in

 

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yalçın Topçu,12 Eylül darbesinin yıl dönümünde yaptığı açıklamada sözlerini şöyle sürdürdü.. ; 

 “Bunu Ankara'daki çocuklar yaptı" diyen kuklacıları, “ABD'nin darbeden haberi yoktu ama darbeyi 2 saat önce bildirdik" diyerek yapılan 12 Eylül darbesiyle birlikte on binlerce zeki ve idealist vatan evladı mağduriyeti ve zulmü hücrelerine kadar yaşadı, kaybeden milletimiz ve ülkemiz,kazanan ülkemizin tarihi muarızları oldu. 

12 Eylül ve 28 Şubat ‘Postmodern’ darbeleriyle kaderince çeşitli sıkıntılarla karşı karşıya kalmış biri olarak şunu söylemek isterim.

Türkiye hamdolsun artık eski Türkiye değil,devleti ve milletiyle el ele, bölgesinde ve dünyada oyunları bozup, oyun kuran, sahada şanlı askeri ile, masada yetkin ve etkin diplomasisiyle var olan bir ülke.

‘Bizim Çocuklar’ ve sahipleri  ne yaparsa yapsınlar, önümüzdeki asrın Türk asrı olmasına ve bu asırda da en gür sedanın İslam’ın sedası olmasına asla engel olamayacaklar. 

12 Eylül ve diğer bütün darbelerin kuklalarını ve kuklacılarını lanetle,şehidlerini,gazilerini, mağdurlarını ve mazlumlarını rahmet,minnet,saygı ve şükranla yad ediyorum" dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —