Tarih: 03.10.2024 10:27

Prof. Dr. Karaaslan,TÖTM Başhekimliği’ne atandı

Facebook Twitter Linked-in

 

Battalgazi Devlet Hastanesi Başhekimliği görevini başarıyla yürüten ve hem meslektaşları hem de hasta yakınları tarafından takdirle karşılanan Doç. Dr. Erol Karaaslan, Turgut Özal Tıp Merkezi Araştırma ve Uygulama Hastanesi yeni başhekimi olarak atandı.

    Bir dönem Malatya Tabipler Odası Başkanlığı görevini de üstlenen Doç. Dr. Karaaslan, aynı zamanda İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi Anestezi ve Reanimasyon Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi olarak da tanınmakta.

 

 

Erol KARAASLAN kimdir? 

KARAASLAN 1968 Malatya doğumludur. Evlidir.

Malatya Devlet Hastanesinde bir müddet anestezi uzmanı olarak görev yaptıktan sonra Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Başhekim yardımcısı olarak devam etmiştir. Aldığı her görevi başarıyla yerine getiren KARAASLAN  Malatya Tabipler Odası Başkanlığı da yaparak mesleğinde merdivenleri tırmanmaya başlamıştır.Battalgazi Devlet Hastanesi Başhekimliği yapan Doç. Dr. EROL KARAASLAN Turgut Özal Tıp Merkezine Başhekim olarak atanırken çalıştığı Battalgazi Devlet Hastanesi idari kadrosu ve çalışan personelleri ile bir araya gelerek kendisine hayırlı olsun temennileri de bulunmuşlardır. Bizlerde sayın KARAASLAN'a ektiği emek tohumlarının hasadını bir bir toplaması dileğiyle...

Yeni görevinde başarılar diliyoruz.

 

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —