Tarih: 16.09.2024 10:01

Osmaniye’de yüzme kursu tüm hızıyla devam ediyor

Facebook Twitter Linked-in

İbrahim EMÜL/OSMANİYE, (DHA) – GENÇLİK ve Spor Bakanlığı tarafından başlatılan “Yüzme Bilmeyen Kalmasın” projesi kapsamında Osmaniye’deki çalışmalar aralıksız devam ediyor. Kurslara katılan çocuklar antrenörler eşliğinde olimpik havuzda hem yüzme öğreniyor hem de eğlenceli vakit geçiriyor.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Yusuf Çebi, proje kapsamında Osmaniye’deki yüzme havuzlarında ücretsiz olarak verilen yüzme eğitimlerinin hijyen şartlarına uygun bir şekilde yapıldığını belirtti. Çebi, yüzme bilmeyen ve öğrenmek isteyen herkese yönelik faaliyetlerin devam ettiğini söyledi.

Yusuf Çebi, “Yüzme Bilmeyen Kalmasın projesi kapsamında çocuklarımız yüzmeyi öğreniyor. Alanında uzman antrenörler eşliğinde, Hem hafta içi hem hafta sonu şeklinde sistematik olarak yürütülen bu çalışmalarla yılsonuna kadar önemli sayıda kişinin yüzme öğrenmesi hedefleniyor” dedi.

Müdür Yusuf Çebi, proje ile birlikte Osmaniye’de yüzme bilmeyen kimsenin kalmaması ve spora teşvik edilen gençlerin sayısının artması amaçlandığını sözlerine ekledi. (DHA)

FOTOĞRAFLI




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —