Tarih: 01.10.2024 10:03

Osmaniye’de Polis Merkezi İnşaatları tamamlanmak üzere

Facebook Twitter Linked-in

İbrahim EMÜL/OSMANİYE, (DHA) – OSMANİYE’de 6 Şubat depremlerinde ağır hasar görmesi nedeniyle yıkılıp, yeniden inşa edilen Şehit Hayrettin Mennan Çarşı Polis Merkezi Amirliği ve Fakıuşağı Polis Merkezi Amirliği Hizmet Binası inşaatlarında son aşamalara gelindi. Her iki polis merkezinin de kısa süre içerisinde tamamlanarak hizmete açılacağı belirtildi.

Osmaniye Valisi Erdinç Yılmaz’da, Çarşı Şehit Hayrettin Mennan Polis Merkezi Amirliği Geçici Hizmet Binasında ve Yeni Hizmet Binası İnşaatı ile yapımı devam eden Fakıuşağı Polis Merkezi Amirliği Hizmet Binası inşaatlarında inceleme ve denetlemelerde bulundu. Vali Yılmaz’ın inceleme ziyaretinde İl Emniyet Müdürü Mehmet Sarıbuva da yer aldı. Vali Yılmaz, incelemelerinin ardından yaptığı açıklamada, “Çarşı Karakolumuzun depremde ağır hasar alması nedeniyle orada faaliyetlerini devam ettiremedikleri için burada maalesef zor şartlarda, konteynerlerde emniyet teşkilatımız çalışmalarını sürdürüyor. Ama hizmet binamızın inşaatı devam ediyor, orayı da şimdi ziyaret edeceğiz. Polislerimizin bir an evvel daha rahat, daha verimli çalışabilecekleri hizmet binasına kavuşmalarını arzu ediyoruz. Bu yönde de çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.

Vali Yılmaz, daha sonra ise yapımı devam eden Çarşı Şehit Hayrettin Mennan Polis Merkezi Amirliği hizmet binası inşaatında inceleme ve denetlemelerde bulundu. Yapılan çalışmalar hakkında bilgi alan Vali Yılmaz, “Depremde ağır hasar alan Çarşı Karakolumuz yenileniyor. Yüklenici firmamız çok hızlı bir şekilde çalışıyor, normalde daha iki senesi olmasına rağmen bir ay içinde inşallah teslim edecek. Çünkü buraya çok ihtiyacımız var. Burası bittiğinde çok modern, çok güzel bir hizmet binasını Çarşı Karakolumuzu, Emniyet Müdürlüğümüze kazandırmış olacağız. Emniyet Teşkilatımız burada daha verimli, daha huzurlu, daha güvenli çalışacak. Buranın yapılmasında emeği geçen, başta İl Emniyet Müdürümüz olmak üzere, yüklenici firmamıza çok teşekkür ediyorum. Destek olup sahip çıkan İçişleri Bakanlığımıza, bize bu imkânı sunan Bakanlığımıza da şükranlarımızı sunuyoruz” diye konuştu.

Vali Erdinç Yılmaz, incelemelerinin ardından Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünü ziyaret ederek, yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı. (DHA)

FOTOĞRAFLI




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —