Tarih: 03.10.2024 15:23

Niğde Belediyesi'nden yeni doğan bebeklere hediye

Facebook Twitter Linked-in

Adnan ÇELEBİ/NİĞDE,(DHA)- NİĞDE Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü ekipleri, 1-7 Ekim Emzirme Haftası münasebetiyle yeni doğum yapan anneleri ziyaret ederek, yenidoğan bebek çantalarını hediye ettiler.

Niğde Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürü Yasemin Bircan, 1-7 Ekim Emzirme Haftası kapsamında Niğde Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yeni doğum yapan anneleri ziyaret ederek, Niğde Belediyesi tarafından hazırlanan yenidoğan bebek çantalarını hediye etti. Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, yaptığı açıklamada; "Toplumun her kesimine yönelik çalışmalarımıza yoğun bir şekilde devam ediyoruz. Bu kapsamda yaşamın her alanında kolaylık sağlayacak farklı projeler üretiyoruz. Bunlardan en yenisi ise Niğde’de bebek sahibi olan ailelere, yeni doğan bebek çantalarının, Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü ekiplerimiz tarafından 1-7 Ekim Emzirme Haftası kapsamında yapılan ziyaretlerde hediye edilmesidir" dedi.

Niğdeli ailelerin sevincinde de üzüntüsünde de yanlarında olduklarını vurgulayan Özdemir, “Belediyeler, insanın doğumundan ölümüne kadar insana hizmet eden, insana yatırım yapan kurumlardır. Biz de Niğde Belediyesi olarak, yenidoğan bebek çantalarıyla yeni anne baba olmuş hemşerilerimizin mutluluklarına ortak olmak ve belediyemizin yanlarında olduğunu göstermek istedik. Ailelerimize hayırlı olsun temennisinde bulunarak yeni doğan bebeğin ihtiyaç duyacağı giyim, bakım ve temizlik malzemelerinin yer aldığı çantalarını hediye ediyoruz. Niğde’de dünyaya gelen bebeklerimizin ilk günlerinde ihtiyaçlarını karşılayacak seti annelerimize sunuyoruz. Hayatın her alanında, yaşamın her evresinde vatandaşlarımızın yanında olmaya devam ediyoruz. Bir kez daha yeni anne baba olan hemşerilerimize hayırlı olsun dileklerimi iletiyor, minik yavrularımıza hayırlı ve sağlıklı bir ömür diliyorum" diye konuştu. (DHA)

FOTOĞRAFLI




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —