Tarih: 23.09.2024 18:07

Mithatpaşa Caddesi'nde otopark ve yol çizgisi çalışması başlıyor

Facebook Twitter Linked-in

İZMİR,(DHA)-İZMİR Büyükşehir Belediyesi, yarından itibaren (24 Eylül) Mithatpaşa Caddesi boyunca otopark ve yol çizgisi çalışmasına başlıyor. Çift sıra parklanmalar, trafik sıkışıklığı gibi sorunları çözecek çalışmalar bir hafta sürecek. Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamada vatandaşların çalışma yapılan alanlara araçlarını park etmemeleri istendi.

İzmir Büyükşehir Belediyesi, kent trafiği ile ilgili çalışmalarını sürdürüyor. İzmir'in en uzun caddelerinden biri olan Mithatpaşa Caddesi'nde de yarından itibaren cadde boyunca otopark ve yol çizgisi çalışmaları başlıyor. 09.00-17.00 saatlerinde arasında yapılacak çalışmalar, etap etap devam edecek. Çift sıra parklanmalar, trafik sıkışıklığı gibi sorunların yaşandığı Mithatpaşa Caddesi'nde, park alanlarının yeri de belirlenmiş olacak.

Çalışmaların güvenli ve hızlı bir şekilde yürütülmesi için "24.09.2024-28.09.2024 tarihleri arasında Mithatpaşa Caddesi'nin tüm yol güzergahı boyunca otopark ve yol çizgi çalışması yapılacağından araç park edilmemesi önemle rica olunur. Anlayışınız için teşekkür ederiz" açıklaması yapıldı.(DHA)

FOTOĞRAFLI




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —