Tarih: 04.10.2024 12:24

Malatya’da Topsöğüt Mahallesi’nin Kanalizasyon Hattı Tamamlandı

Facebook Twitter Linked-in

 

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, şehrin altyapısını güçlendirme ve yenileme çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. MASKİ, çalışmalar kapsamında Topsöğüt Mahallesi’nde yaklaşık 3 bin metre kanalizasyon hattı inşa çalışmalarını tamamladı.

6 Şubat depremlerinin ardından üstyapı ve altyapının ciddi hasar aldığı Malatya'da MASKİ Genel Müdürlüğü hasarların giderilmesi, şehrin altyapısının yeniden inşa edilmesi için hazırladığı projeleri hayata geçiriyor.

Şehrin içme suyu, kanalizasyon ve yağmursuyu altyapısını inşa eden MASKİ, merkez ve kırsal ilçelerde inşa edilen deprem konutlarının altyapı çalışmalarına da aralıksız devam ediyor. Kanalizasyon çalışmaları kapsamında Topsöğüt Mahallesi’nde inşa edilen altyapı ile ilgili bilgilendirme yapan MASKİ Genel Müdürü Sinan Çeçen; “Şehrimizin yeniden ayağa kalkması ve tekrar modern bir şehir olması için MASKİ ekibi olarak, mesai mefhumu gözetmeksizin çalışıyoruz. Topsöğüt Mahallemize yaklaşık 3 bin metre kanalizasyon hattı inşa ettik. Bağlantı çalışmalarını yaparak vatandaşlarımızın kullanımına hazır hale getirdik. 2024 yılının son 6 ayı için hazırladığımız plan dâhilinde ilerliyoruz. İnşallah 2025 yılı için hazırladığımız projeleri de hayata geçireceğiz. Emeği geçen ekip arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —