Tarih: 14.05.2023 13:57

Kızılay Yeşilyurt Şubeden Anneler Gününe Özel Kutlama

Facebook Twitter Linked-in

Şube gönüllüleri depremde çocuklarını kaybeden depremzede annelerin ikamet ettiği çadırlara ziyarette bulundular.

Anneler için karanfil ve hediye çantaları hazırlayan şube gönüllüleri anneleri ziyaret esnasında duygu yoğunluğu yaşadılar.

Şube gönüllüleri bu yıl anneler günü bizim için daha özel ve anlamlı, depremde evladını kaybeden anneleri ziyaret etmek, dertleri ile dertlenmek acılarını paylaşmak bizim için çok özel, bütün annelere sabırlar diliyoruz.

Kızılay Yeşilyurt şube olarak annelerimizin emeğini, fedakarlığını her zaman kutsuyoruz ve acılarını paylaşıyoruz dediler.

Şube gönüllüleri şehit annelerini de ziyaret ettiler , vatan ve milletti için canını feda eden şehitlerimizi yetiştiren annelere minnettarlığımız bakidir. Hepsinin ellerinden öpüyoruz dediler.

Şube Başkanı Dr.Dilek Korkmaz da bu anneler günü bizim için daha duygulu ve anlamlı, depremde evlatlarını kaybeden annelerimizin acısı büyük. Bizler Kızılay Yeşilyurt Şubesi olarak annelerimizin acısını gönülden paylaşıyoruz, her zaman yanlarında olacağız.

Şehit annelerimizinde ellerinden öpüyor, minnettarlığımızı sunuyoruz. Vatanımız ve milletimizin evlatlarının gönüllülerinde iyilik tohumu yeşerten annelerimize her daim şükran borçluyuz dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —