Tarih: 14.04.2024 20:06

Kazada Hayatını Kaybeden Baba ve Kızının Cenazeleri Memleketleri Hatay'a gönderildi

Facebook Twitter Linked-in

 

Kuzey Marmara Otoyolu Kocaeli geçişinde Ramazan Bayramı sebebiyle gittikleri Hatay'dan dönen ailenin bulunduğu otomobile kamyonet çarptı. Kazada otomobil sürücüsü baba ile kızı hayatını kaybetti, iki araçtaki 4 kişi yaralandı.

 

Sağlık ekipleri tarafından otomobilin arka koltuğunda bulunan sürücü Ahmet Sıraç'ın kızı Sudenaz Sıraç'ın  olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi. Yaralanan otomobil sürücüsü A.S., eşi ve otomobilde bulunan bir kişi ile kamyonetteki sürücü Ö.A.'nın eşi ve oğlu olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla çevredeki hastanelere kaldırıldı. Ağır yaralı olarak Gebze Fatih Devlet Hastanesi'ne kaldırılan A.S. burada yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Kamyonet sürücüsü Ö.A. ise kazayı yara almadan atlattı. Olay yeri inceleme ekiplerinin ardından S.S.'nin cenazesi Körfez Asri Mezarlığı morguna kaldırıldı.

BABA VE KIZININ CENAZELERİ HATAY'A GÖNDERİLDİ

 

Kuzey Marmara Otoyolu Kocaeli geçişinde meydana gelen kazada hayatını kaybeden Ahmet Sıraç (39) ile kızı Sudenaz Sıraç'ın (17) cenazesi, otopsinin ardından yakınlarına teslim edildi. Baba ile kızının cenazeleri, toprağa verilmek üzere memleketleri Hatay'a gönderildi. Aynı otomobilde bulunan ve kazada yaralanan Sıraç'ın eşi Emine Sıraç (38) ile 12 yaşındaki diğer kızının tedavileri sürüyor. Bu sırada, kamyonetin sürücüsü Ö.A.'nın eşi G.A. ve ismi öğrenilemeyen oğullarının ise hastanede tedavilerinin sürdüğü, durumlarının iyi olduğu öğrenildi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —