Tarih: 28.09.2024 09:49

Kaymakam Acar'dan yapımı süren köy evlerine inceleme

Facebook Twitter Linked-in

Ferhat DERVİŞOĞLU(HATAY),(DHA)- HATAY’da Hassa Kaymakamı Osman Acar, ilçede depremzedeler için yapımı süren köy konutlarında incelemede bulundu.

Hassa Kaymakamı Osman Acar, ilçenin Akbez Mahallesi'nde depremzedeler için yapılacak ve inşaatı devam eden köy konutlarını inceledi. Mahalle Muhtarı Emrah Koç ile birlikte konutları gezen Kaymakam Acar, 6 Şubat'ta yaşanan Kahramanmaraş merkezli asrın felaketinde Akbez Mahallesi'nin de ağır hasar aldığını belirterek, “Yapılan zemin etüt çalışmaları, yer teslim süreci tamamlanmış ve 183 adet köy konutunun ihalesi yapılmıştı. Geldiğimiz noktada 90 köy evimizin temeli atılmış ve çelik kondisyon çalışmaları devam etmektedir” dedi.

İnşaat süreci ile ilgili bilgi alan Kaymakam Acar, “Hiçbir vatandaşımız mağdur etmeden, Sapanözü köy evlerimiz gibi vatandaşlarımızı yerleştireceğiz. Bu süreçte işimiz asla kolay olmadı. Bundan sonra da aynı şekilde devam etmektedir. Bu zamana kadar karargah çalışmalarımızı tamamladık. Artık sahada kontrollere devam ediyoruz. Allah yar ve yardımcımız olsun. Allah devletimize milletimize zeval vermesin” diye konuştu. (DHA)

FOTOĞRAFLI




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —