Tarih: 22.09.2024 11:14

Kaygan yolda kaza; 5 yaralı

Facebook Twitter Linked-in

Kemal ERBEN/EĞİRDİR; (DHA)- ISPARTA'nın Eğirdir ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 5 kişi yaralandı.

Kaza, dün saat 18.30 sıralarında Eğirdir ilçesi Miskinler Yokuşunda medyana geldi. Üniversitede okuyan çocuklarını Isparta KYK Yurduna bırakarak memleketleri Konya'nın Ilgın ilçesine doğru yola çıkan Hasan Arslan idaresindeki 06 CCP 016 plakalı otomobil, Eğirdir İlçesi girişinde bulunan Miskinler Yokuşu inişinde yağış nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolden çıkarak bariyerlere çarptı. Otomobilde bulunan sürücü Hasan Arslan, eşi Zeynep Arslan ve 3 kızı yaralandı.

İhbar üzerine kaza yerine çok sayıda sağlık, polis ve itfaiye ekibi sevk edildi. Olay yerinde ilk müdahaleleri yapılan yaralılar ambulanslarla Eğirdir Kemik Eklem Hastalıkları Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesine kaldırıldı. Isparta'ya bıraktıkları oğluyla telefonda görüntülü konuşan ve ağlayan Zeynep Arslan, "İyiyim oğlum, yavaş gelin buralar kaygan" dedi.

Kaza yerinin yaklaşık 150 metre ilerisinde aynı sıralarda bir kaza daha meydana geldi. Eğirdir istikametine giden bir otomobil bariyerlere çarparak durabildi. Buradaki kazaya da sağlık ve polis ekipleri müdahale ettı.

FOTOĞRAFLI




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —