Tarih: 18.10.2024 12:23

Hatay Basın Cemiyeti, depremden sonra ilk kez buluştu

Facebook Twitter Linked-in

Ferhat DERVİŞOĞLU/HATAY,(DHA)- HATAY Basın Cemiyeti, 6 Şubat depremlerinin ardından 21 ay sonra, neredeyse tam kadro kahvaltı organizasyonunda bir araya geldi.

Ulusal basından yerel basına, sosyal medya platformlarından araştırmacı gazetecilere kadar geniş bir kadrodan oluşan Hatay Basın Cemiyeti, Başkan Hikmet Otuzbir yönetiminde bir restoranda buluştu. Kahvaltı organizasyonunda konuşan Cemiyet Başkanı Hikmet Otuzbir, depremlerde yaşamını yitiren meslektaş ve vatandaşları anarak sözlerine başladı.

Depremlerin ardından yeniden sıcak bir masada bir ve beraber olmanın çok kıymetli olduğunu dile getiren Başkan Hikmet Otuzbir, "Deprem bize çok acı bir gerçeği hatırlattı. Bizler yaşadığımız her anın değerini, sevdiklerimizin de kıymetini bilmeliyiz. Artık aramızda olmayan ama cemiyetin kuruluşunda büyük emekleri olan İzzet Nazlı kardeşimiz başta olmak üzere tüm merhum üye, meslektaş ve vatandaşlarımızı rahmetle anıyorum. Bizler onları hiç bir zaman unutmayacak, her değerli günde de anmaya devam edeceğiz" dedi.

'ÜYEMİZ SALİM TAŞ'A GEÇMİŞ OLSUN DİLEKLERİMİZİ İLETİYORUZ'

Cemiyet üyesi Salim Taş'a geçirdiği kalp krizi sonrası geçmiş olsun dileklerini ileten Başkan Hikmet Otuzbir, "Önceden planlanan bir organizasyon olduğu için iptal edebilme şansımız olmadı. Sağlık durumunun iyi olduğunu öğrenince de program akışını bozmama kararı aldık. Salim Taş kardeşimiz de her üyemiz gibi çok değerlidir, ona geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Bundan sonra sürekliliğini hedeflediğimiz cemiyet buluşmalarımızda, onun da bizlere güç katacağına inanıyoruz" diye konuştu.

Etkinlik, günün anısına çekilen birlik-beraberlik fotoğrafının ardından son buldu. (DHA)

FOTOĞRAFLI




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —