Tarih: 18.10.2024 17:42

Erasmus Days’de uluslararası öğrenciler gönlünce eğlendi

Facebook Twitter Linked-in

ANTALYA, (DHA) - AKDENİZ Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Ofisi, Erasmus Days kapsamında çeşitli etkinlikler gerçekleştirdi.

Tüm dünyada, 14-19 Ekim tarihleri arasında kutlanan Erasmus Günleri, Akdeniz Üniversitesi’nde coşkuyla gerçekleştirildi. Kampüs Rektörlük yolu yanında düzenlenen etkinliklerde, Akdeniz Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Şükrü Özen öğrencilerle bir araya gelerek pasta kesimi gerçekleştirdi. Etkinliğe Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Şükrü Özen’in yanı sıra Genel Sekreter Dr. Ali Evren İmre, Uluslararası İlişkiler ve Erasmus Koordinatörü Prof. Dr. İrfan Turhan, Genel Sekreter Yardımcısı Gülsüm Aktağ, Uluslararası İlişkiler Ofisi çalışanları, akademisyenler ve çok sayıda öğrenci katıldı. Akdeniz Üniversitesi Konservatuar öğrencilerinin sunduğu müzik dinletisi gerçekleştirilirken Spor Bilimler Fakültesi öğrencilerinin spor ile ilgili düzenlediği etkinliklerle Erasmus öğrencileri eğlenceli anlar geçirdi.

ErasmusDays Nedir?

Erasmus+ deneyimlerini paylaşmak veya projelerini duyurmak için eşsiz bir fırsat sunan Erasmus Günleri, Erasmus+ Programı’nın tanınırlığını ve bu programa yönelik projelerin görünürlüğünü artırmak, ilgili projelerin çıktılarının yaygınlaştırılmasını sağlamak ve potansiyel yararlanıcıları Erasmus+’tan yararlanmaya teşvik etmek amacıyla, 2018 yılından bu yana ülkemizin de katılımıyla Ekim ayı içerisinde çeşitli etkinliklerle kutlanmaktadır. (DHA)

FOTOĞRAFLI




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —