Tarih: 28.09.2024 14:19

Döşemealtı'nda dolandırıcılık operasyonunda 3 gözaltı

Facebook Twitter Linked-in

Veli KÖKEN/DÖŞEMEALTI, (DHA) - ANTALYA 'nın Döşemealtı ilçesinde sahte Amerikan Doları ile alış veriş yapıldığı ihbarı üzerine harekete geçen İlce Emniyet Müdürlüğü ekipleri biri kadın 3 kişiyi yakaladı

Döşemealtı'nda bir kadının sahte Amerikan Doları ile marketlerden alış veriş yapma yöntemiyle piyasaya sahte para sürdüğü yönündeki ihbar üzerine Döşemealtı Emniyet Müdürlüğü ekipleri operasyon başlattı. Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri yaklaşık 40 saat süren çalışma sonucunda A.B. (30) adlı hakaret ve tehditten suç kaydı bulunan kadının ilçe merkezindeki iki marketten sahte 100 Amerikan Doları ile alış veriş yaptığını işyeri kameraları ile tespit etti. Kadının suç ortaklarını ve kullandıkları aracı tespit eden ekipler düzenledikleri operasyonla A.B. ile S.Z. (42) ve hırsızlık suçundan 7 kaydı bulunan A.M.A.'yı (31) Lara'daki bir kafede yakalayarak gözaltına aldı.

Zanlıların üzerinde ve kullandıkları 07 GTU 63 plakalı arabada yapılan aramada sahte olduğu tahmin edilen 850 Amerikan Doları ve alkol şişeleri ele geçirildi. Yapılan incelemede Muratpaşa ve Konyaaltı ilçelerinde de iki adet suça karıştığı tespit edilen zanlılar, Döşemealtı İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde yapılan işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. (DHA)

FOTOĞRAFLI




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —