Tarih: 27.09.2024 15:27

ÇEP Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, Altın Koza Film Festivali'nde

Facebook Twitter Linked-in

ADANA, (DHA)- ÇEP Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Radyo ve Televizyon bölümü 11 ve 12'nci sınıf öğrencileri, Altın Koza Film Festivali kapsamında düzenlenen etkinliklere katıldı.

Adana Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 31'si düzenlenen festivalin startı 23 Eylül pazartesi günü verildi. Öğretmenler Ömürzat Toparlak ve Serap Sönmez rehberliğinde etkinliklere katılan öğrenciler, Çukurova Altın Koza Akademi tarafından düzenlenen oturumlara katıldı. Radyo Televizyon Bölümü alanı öğretmeni Ömürzat Toparlak, "Yaklaşık 15 yıldır öğrencilerimizle Altın Koza Film Festivali etkinliklerine katılıyoruz. Bu etkinlikler öğrencilerimizin mesleki anlamda bilgi ve görgülerini artırmanın yanı sıra onların vizyonlarını geliştirmelerini ve profesyonel anlamda sektörün içinden kişilerle buluşmalarını da sağlıyor. Ayrıca bu vesileyle etkinliklerimi her anlamda destekleyen okul müdürümüz Saffet Alptekin’e, bizi çok iyi ağırlayan ve hep yanımızda olan festival yönetiminden İsmail Timuçin’e ve Hüseyin Orhan’a teşekkür ederim" dedi.

Etkinliklere rehberlik eden Radyo ve Televizyon Bölümü öğretmenlerinden Serap Sönmez ise, “Öğrencilerimizin bu atmosferde yer almalarını çok önemsiyoruz. Bu tarz etkinlikler ve içinde bulundukları ortamların çocuklarımızın kişiliklerini geliştirdiğini düşünüyorum” diye konuştu.

Okul Müdürü Saffet Alptekin, "Öğrencilerimizin hepsini, çocuklarımız olarak görüyoruz. Onların donanımlarını artırmaları kendilerini geliştirmeleri en büyük hedefimiz. Bu anlamda her şartta öğrenciler için bu kıymetli etkinlikleri düzenleyen öğretmenlerimiz Ömürzat Toparlak ve Serap Sönmez’e teşekkür ederim. Okul müdürü olarak gelecekte öğrencilerimize iş yaşamlarında büyük fayda sağlayacağını düşündüğüm bu sosyal ve kültürel etkinlikleri desteklemeye devam edeceğim” ifadelerini kullandı. (DHA)

FOTOĞRAFLI




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —