Tarih: 16.09.2024 16:53

Başkan Yalçın,Enver Kiraz’ı iş yerinde ziyaret etti

Facebook Twitter Linked-in

 

Ziyarette Malatya’nın deprem sonrası yaşadığı sorunları masaya yatıran Sayın Yalçın ve Kiraz,Malatya’da fikir ve siyasi görüş ayrılıklarının bir kenara bırakılması gerektiğini görüşünde birleşti. 

Yerli ve Milli Parti Malatya İl Başkanı Ahmet Turan Yalçın,yaptığı açıklamada ; Bugün Malatya’da bir önceki dönem CHP İl Başkanlığı görevini yürüten Sayın Enver Kiraz’ı, Paşaköşkü Kuyuönünde yeni açmış olduğu Yasel Sigorta Acentelik firmasında ziyaret ederek hayırlı olsun temennilerinde  bulunduk. İlimiz siyasetinde renkli kişiliğiyle sevilip tanınan sayın Kiraz'la  depremden dolayı büyük hasar alan konularla ilgili yapılan ve yapılacak olan veya yapılması gereken hizmetler konusunda fikir alışverişi ve istişarelerde bulunduk. Malatya'nın geleceği ile ilgili kaygılarımızı dile getirdik. Sayın Kiraz’a  bol kazançlar dileyerek misafirperverliğinden ötürü çok teşekkür eder saygı sevgi ve şükranlarımı sunarım” dedi.

 

 

 

Uzun süre il başkanlığını yürüttüğü Cumhuriyet Halk Partisi’nde genel seçimlerde 2’inci sırada Milletvekili adayı olan Enver Kiraz,sigorta faaliyetinda bulunan iş yerinde konuklarını ağırlarken,siyaseten kopmadığını,Malatya ‘nın içinde bulunduğu bu sıkıntılı süreçte yaşananlara duyarsız kalamadığını ve kalmasının da mümkün olmadığını ifade ederek,her konuda çalışmalara devam ettiğini, Malatya’nın eski halinden çok daha güçlü ve modern bir il olmayı hak ettiğini söyledi.

Hayırlı olsun ziyaretine gelen her siyasi görüşten insanların olduğunu belirten Kiraz,Malatya’da en büyük zenginliğin kalıcı dostluklar olduğunu ve ancak bu dostluk bağlarının güçlenerek,el birliğiyle hareket edilmesi durumunda çok daha kısa sürede başarılı çalışmaların olabileceğini söyledi. Sivil Toplum Örgütleri’nin,siyasi partilerin, esnaf temsilcileri ve muhtarların örgütlenerek birlikte hareket etmelerinde Malatya için çok faydalı olacağını söyleyen Enver Kiraz, kendisini ziyarete gelen Yerli ve Milli Parti Malatya İl Başkanı Sayın Ahmet Turan Yalçın’a teşekkür ettiğini belirterek “ Birlikte hareket etmek, fikir alışverişinde bulunmak için dün nasıl mücadele ediyorsak bu gün de aynı inançla devam ediyoruz “ dedi.

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —