Tarih: 05.09.2024 11:43

Başkan Taşkın,Yerli ve Milli Parti İl Başkanı Yalçın’ı ziyaret etti

Facebook Twitter Linked-in

 

6 Şubat depremlerinin ardından yıkılan kentin yeniden inşasında göreve geldikleri andan itibaren istişare kültürüne önem verdiklerini söyleyen Başkan Taşkın,Büyükşehir ve Yeşilyurt belediye başkanları başta olmak üzere tüm belediye başkanlarıyla birlikte hareket ettiklerini, aynı zamanda tüm siyasi parti,stk ,esnaf ve kentte yaşayan her ferdin görüşlerini önemsediklerini ,bu bağlamda çalışmaları yürütürken ,vatandaşların mağduriyetlerini en asgariye indirmek için çaba içerisinde olduklarını ifade etti.


Battalgazi ilçesinin de depremde en çok hasar alan yerleşim yerlerinden biri olduğunu ,her türlü zorlu şartlara rağmen çalışmalara ara vermeksizin mücadele ettiklerinin altını çizen Başkan Taşkın “ Bizim önceliğimiz,vatandaşlarımızın uğradığı bu asrın felaketinin ardından konforlu bir yaşam sürmesidir. Bunun için üzerimize düşeni yaparken ,hiç kimseyi ötekileştirmeden,her siyasi partinin temsilcileri ve mensuplarıyla istişarelerde bulunuyoruz. Her fikri önemsiyor ve mutlaka değerlendiriyoruz. Görev başına geldiğimiz gün söyledik, bu kenti hep birlikte yeniden inşa edeceğiz dedik. Bu bağlamda Yerli ve Milli Parti il başkanımız sayın Ahmet Turan Yalçın’ı ziyaret ederek istişarelerde bulunduk. Sayın başkanın önerileri, eleştiri ve tavsiyeleri bizim için önemlidir. Sayın Yalçın ve teşkilatına teşekkür ediyorum “ dedi.


Depremle birlikte kentin adeta enkaz yığınına döndüğünü söyleyen Yerli ve Milli Parti Malatya İl Başkanı Ahmet Turan Yalçın, "Yapılan çalışmaları yakından takip ediyoruz . Dönem dönem bazı aksaklıklar oluyor tabi, ancak bu kadar ağır yıkımın ardından kentin yeniden inşasının da kolay bir iş olmadığını da biliyoruz. Bu doğrultuda Battalgazi Belediye Başkanımız Sayın Bayram Taşkın’ın özelikle çeşitli ziyaretler yaparak,her kesin görüşlerini alıp,bunları değerlendirerek çalışmalarına yön verdiğini biliyoruz ve takdir ediyoruz. Sayın Başkanın da dediği gibi, bu kent hepimizin ve hepimiz de elimizi taşın altına koyacağız, destek olacağız. Rezerv alanları ,yerinde dönüşüm ve diğer çalışmalar hakkında fikirlerimizi beyan ettik, bazı konulardaki endişelerimizi dile getirdik. Sayın başkanın yaptığı tatminkar açıklamalar bizi ziyadesiyle memnun etti. Bilgi sahibi olmadığımız bir çok konuda bizi aydınlatarak endişelerimizi ve tereddütlerimizi giderdi. İstişare ederek kenti hep birlikte ayağa kaldıracağız sözünün arkasında duran Battalgazi Belediye Başkanımız Sayın Bayram Taşkın’a özellikle teşekkür ediyoruz ve her konuda yanlarında duracağımızı açık açık ifade ediyoruz. Sayın başkana ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —