Tarih: 14.05.2023 09:13

Başkan Yalçın'ın Anneler Günü Kutlama Mesajı

Facebook Twitter Linked-in

Genç Parti Malatya İl Başkanı Ahmet Turan Yalçın Anneler Günü Nedeniyle Kutlama Mesajı Yayımladı.

 

Başkan Yalçın Yayımladığı mesajında şu ifadelere yer verdi;  ' Yaşamın bütün güzelliklerine layık olan annelerimiz, karşılıksız sevgi, sonsuz bir özveri, sabır ve şefkatin sembolü, hayatımızda hiçbir değerle karşılaştırılamayacak, başımızın tacı, en kutsal varlıklarımızdır.            

 

Annelik değeri hiçbir şeyle ölçülemeyecek kadar yüce bir duygudur. Aile yapımızın temel direği, sevgi, hoşgörü, merhamet ve fedakârlığın simgesi, bizleri her daim koruyan gözeten değerli annelerimiz yaşantımızın en güzel ve en özel varlığıdır.           

 

 

Varlıkları ile bizlere güç ve güven veren, ülkesini, milletini, devletini seven, yararlı, sorumluluk sahibi bireyler olarak yetişmemiz için yılmadan yorulmadan her türlü güçlüğe katlanarak sabırla çabalayan annelerimizin hakkını ne yapsak hiçbir zaman ödeyemeyiz.            

 

Peygamber Efendimiz S.A.V. 'Cennet Annelerin Ayakları Altındadır' Diyerek Anneliğin Ne Derece Kutsal Bir Makam Olduğunu Hadis-i Şerifinde Beyan Etmiştir.

 

Bu duygu ve düşüncelerle Karşılıksız Bir Sevgiyle Evlatları Uğruna Saçlarını Süpürge Yapan Başta Rahmetlik Annem, Çocuklarımın Anneleri, Şehit Anneleri Ve Eşleri ve 6 Şubatta ülkemizde 'asrın felaketi'Depreminde hayatını kaybeden şehit Annelerimzi Olmak Üzere Fedakar, Cefakar ve Vefakar Annelerimizin, Anne Adaylarının Bu Onurlu Gününü Yürekten Kutlar Sevgi, Saygı Ve Şükranlarımı Sunarım




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —