Tarih: 22.09.2024 13:42

Başkan Erdinç Altıok, gönüllü gençlerle birlikte çöp topladı

Facebook Twitter Linked-in

Narin KAZAK/ADANA,(DHA)- ADANA'nın Yumurtalık ilçesinde Dünya Çevre Günü kapsamında düzenlenen etkinlikte hem hareketli hem de önemli anlar yaşandı. Yumurtalık Belediye Başkanı Erdinç Altıok'un da katıldığı etkinlikte, gönüllüler sahili temizledi.

Yumurtalık ilçesinde düzenlenen temizlik etkinliği ilgi gördü. Dünya Çevre Günü kapsamında düzenlenen etkinlik, dünyanın en büyük sivil çevre hareketlerinden 'Let’s Do It Türkiye' tarafından gerçekleştirildi. Gençlik ve Spor Bakanlığı, Türk Kızılayı, Adana Büyükşehir Belediyesi ve Yumurtalık Belediyesi’nin destekleriyle gerçekleştirilen etkinlikte, gönüllüler sahil temizliği yaparak çevre bilincine katkı sağladı.

'ÇÖPLER ÇÖP KUTUSUNA'

Temizlik etkinliğine destek veren, sahilde gençlerle birlikte temizlik yapan Başkan Erdinç Altıok, temiz bir çevre ve sürdürülebilir bir gelecek için hep birlikte harekete geçtiklerini söyledi. Sahildeki tüm çöpleri temizleyen gönüllülerle birlikte hareket eden Başkan Altıok, daha temiz bir ilçe için vatandaşlara ve misafirlere çağrıda bulunarak ‘çöpler, çöp kutusuna’ mesajı verdi.

BAŞKAN ALTIOK'A TEŞEKKÜR PLAKETİ

Emeği geçen tüm gönüllülere teşekkür eden Başkan Altıok, “Adana Büyükşehir Belediyemizle, vatandaşlarımızla, gönüllülerimizle el ele vererek doğamızı korumak ve temiz tutmak için hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu. Başkan Altıok’a ilçede gerçekleştirdiği projeler ve temizlik çalışmaları nedeniyle teşekkür eden 'Let’s Do It Türkiye' gönüllüleri günün anısına teşekkür plaketi sundu. (DHA)

FOTOĞRAFLI




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —