Tarih: 18.10.2024 15:55

Başkan Büyükkılıç, İldem-Yeşilyurt Sosyal Yaşam Merkezi’ni inceledi

Facebook Twitter Linked-in

KAYSERİ, (DHA)- KAYSERİ Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, İldem-Yeşilyurt Sosyal Yaşam Merkezi Projesi’ni yerinde inceledi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Melikgazi ilçesi İldem bölgesine hitap edecek ve mahalle sakinleri ile bölgeye canlılık katacak olan toplam 5 bin metrekare inşaat alanına yapılan İldem-Yeşilyurt Sosyal Yaşam Merkezi’nin son durumu hakkında yerinde bilgiler aldı. Sosyal yaşam merkezi incelemesinde Büyükkılıç’a, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcıları Ali Hasdal ve Ufuk Sekmen, daire başkanları ile yüklenici firma yetkilileri eşlik etti. Merkez içerisindeki alanları tek tek gezerek, son durum hakkında bilgiler alan Büyükkılıç, “Kayseri Büyükşehir Belediyesi olarak, ilçe belediye başkanlarımızla beraber el ele hizmetlerimizi sürdürüyoruz. Bu anlayış içerisinde Büyükşehir Belediyemizin İldem ve Yeşilyurt mahallerine yakışacak şekilde bir sosyal, spor tesisini hayata geçirmiş oluyoruz” dedi. Başkan Büyükkılıç, 5 bin metrekare inşaat alanının üzerinde, 2 bin 500 vatandaşa hitap edecek kapasitede spor alanı, bölgedeki okulların ihtiyacına cevap verecek kapasitede kütüphane, ayrıca ihtisas kütüphanelerinden olan çocuk kütüphanesi ile birlikte önemli bir tesisi hayata geçirdiklerini ifade etti.

Başkan Büyükkılıç, tesisin açılışının Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Numan Kurtulmuş’un da katılacağı törenle 25 Ekim Cuma günü gerçekleştirileceğini de sözlerine ekleyerek, bütün vatandaşları açılışa davet etti. (DHA)

FOTOĞRAFLI




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —