Tarih: 21.09.2024 10:59

Başkan Anıl Yetişkin Dünya Temizlik Günü etkinliğine katıldı

Facebook Twitter Linked-in

AYDIN, (DHA)-AYDIN Efeler Belediye Başkanı Anıl Yetişkin, Dünya Temizlik Günü kapsamında Let’s Do It Türkiye Aydın İl Temsilciliği öncülüğünde düzenlenen çevre temizlik etkinliğine katıldı.

Efeler Belediyesi, Pınarbaşı Mesire Alanı'nda düzenlenen temizlik etkinliği ile çevre duyarlılığına dikkat çekerek, vatandaşların bilinçlenmesine katkı sağladı. Etkinliğe katılan ve Pınarbaşı Mesire Alanı'nda yerden alacak çöp bulamadıklarını belirten TEMA Vakfı Aydın İl Temsilcisi Mehmet Özdemir, "Başladığımız yerden şu noktaya kadar Pınarbaşı Mesire Alanı tertemiz. Sadece ağaçların yapraklarını görüyoruz. Bunun dışında çöp yok. Burada görevli arkadaşlarımız her türlü takdiri hak ediyor. Çok teşekkür ederiz" diye konuştu.

Efeler Belediye Başkanı Anıl Yetişkin ise, "Doğamızı korumak ve temiz bir çevreyi geleceğe miras bırakmak en önemli sorumluluklarımızdan biri. Efeler halkı her zaman çevreye duyarlılığıyla ön plana çıkmıştır ve bu etkinlikte de bunu bir kez daha gösterdi. Bu tür etkinliklerin devam etmesi, daha temiz bir gelecek için elzem. Katılan herkese teşekkür ederim" diye konuştu.(DHA)

FOTOĞRAFLI




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —