Tarih: 27.07.2024 10:34

Aydın'da yol çalışmaları sürüyor

Facebook Twitter Linked-in

AYDIN, (DHA) - AYDIN Büyükşehir Belediyesi, yol yapım çalışmaları kapsamında Sultanhisar ilçesi Uzunlar Mahallesi'nde üreticilerin ve vatandaşların bağ, bahçe ve tarlalarına ulaşım için sıklıkla kullandığı yolda düzenleme çalışması gerçekleştiriyor.

Aydın'da çok sayıda noktada eşzamanlı olarak yol çalışmalarına devam eden Aydın Büyükşehir Belediyesi, kırsal mahallelerde de çalışmaları sürdürüyor. Bu kapsamda Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri, Sultanhisar ilçesi Uzunlar Mahallesi’nde üreticilerin ve vatandaşların bağ, bahçe ve tarlalarına ulaşım için sıklıkla kullandığı yolda düzenleme çalışması gerçekleştiriyor. Kırsal mahallelerdeki üreticilerin mahsullerine daha rahat bir şekilde ulaşabilmeleri için gece gündüz demeden çalıştıklarını ifade eden Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, “Her zaman üreticinin destekçisi olmaya devam edeceğiz" dedi.

Vatandaşlar, yapılan hizmetlerden memnun olduklarını belirtti ve hızlı, planlı ve koordineli bir şekilde sürdürülen çalışmalar için Çerçioğlu’na teşekkür etti.(DHA)

FOTOĞRAFLI




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —