Tarih: 21.09.2024 16:22

Amasya'da zumba ve step festivali ile hareketli bir gün yaşandı

Facebook Twitter Linked-in

Şerife Serap KARA/AMASYA, (DHA) - AMASYA Belediyesi, Avrupa Hareketlilik Haftası kapsamında kadınlara Zumba ve Step Festivali adı altında etkinlik düzenledi.

12 Haziran Şehir Stadyumu, Avrupa Hareketlilik Haftası’nda enerjik bir etkinliğe ev sahipliği yaptı. Ritimle Hareket: Zumba ve Step Festivali adı altında düzenlenen etkinlikte, katılımcılar müziğin ritmiyle hareket edip, hem eğlendi hem de spor yaparak sağlıklı bir gün geçirdi. Programa katılım sağlayan kadınlara profesyonel eğitmenler eşliğinde Zumba ve Step dersleri verildi. Katılımcılar, enerjik müzikler eşliğinde dans ederken, spor yapmanın keyfini çıkardı. Her yaş grubundan insanın katıldığı etkinlik, sağlıklı yaşamı teşvik etmeyi ve sporla eğlencenin bir arada sunulmasına öncü oldu. Festivale katılanlar hem fiziksel olarak aktif bir gün geçirirken, hem de topluluk ruhunu ve birlikteliği hissettiler. Ritimle dolu bu hareketli gün, yoğun bir katılım ve büyük coşkuyla tamamlandı.

‘SAĞLIKLI BİR YAŞAMIN EN ÖNEMLİ YOLLARINDAN BİRİSİ HAREKET ETMEKTİR’

Sağlıklı yaşam ve sporun insan hayatında önemli bir yere sahip olduğunu belirten Amasya Belediye Başkanı Av. Turgay Sevindi açıklamasında şunları kaydetti; “Bugün burada yalnızca eğlenmekle kalmıyoruz, aynı zamanda bedenimize ve ruhumuza iyi bakıyoruz. Sağlıklı bir yaşamın en önemli yollarından birisi hareket etmek ve bu tarz etkinlikler sayesinde spor yapmayı eğlenceli hale getiriyoruz. Sizleri böyle enerjik görmek bizi çok mutlu ediyor. Sporla, dansla ve sağlıklı yaşam bilinciyle Amasya’mızın daha hareketli ve sağlıklı bir gelecek inşa etmesine katkıda bulunuyoruz. Hepinize katılımınız için teşekkür ediyorum ve bu tür etkinliklerin devam edeceğini müjdeliyorum” dedi.

Festival, katılımcılara keyifli anlar yaşatırken, insanlara hayatta sağlıklı yaşam ve hareketin önemli olduğunu bir kez daha hatırlatmış oldu.(DHA)

FOTOĞRAFLI




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —